Mainoksia

Auttakaa!!

Auttakaa!!

ViestiKirjoittaja Dita86 » 08 Heinä 2009 20:58

Hei! mistä apua koiralleni,alan olla neuvoton asumme Rovaniemellä ei mahdollisuutta viedä koiraa kauemmas tutkimuksiin eikä täällä lääkärit tiedä mikä koiraa vaivaa.
Mimmi koira on 5 vuotias monirotuinen narttu. Kolme vuotiaana naamaan ja niveliin,korviin ilmestyi rahkamaista ihottumaa joka karisee pois ja kasvaa uudelleen takaisin,olemme kokeilleet eliminaatio diettiä huonoin tuloksen,nykyisin koiralla on vain kasvoissa rahka ihottumaa eikä se tunnu sitä vaivaavan. kolme kuukautta sitten koira alkoi väsyä,syömättömyyttä,kuumeilua tarkistettiin ultrakuvalla kohtu ja munuaiset ei mitään,annettiin antibioottia ja kipulääkkeitä mahdolliseen niveltulehdukseen ei auttanut,koiran takajalat pettivät kerran ja sen jälkeen vasen jalka on hirvittävän huonona,tuntuu että vaiva on jalassa ja takapäässä,liikuminen huonoa,edelleen väsynyt,kuumeilee välillä , ruokahaluttomuutta,vaihteleva ulostus(ummetus tai ripuli) sillointällöin oksentelee keltaista nestettä/vaahtoa. Nyt koiralle nousi kuume 39,9 silmät alkoivat mennä kieroon ja turposivat,tajunta huonoa,soitin päivystävälle saimme kipulääkettä ja täytyisi alkaa jotakin tutkimuksia tehdä mutta mitä? oireita pitkä litania en tiedä mitä tehdä kuka osaa neuvoa? veri ja virtsanäyte otettu niissä ei mitään. kertaus vielä oireista:
syömättömyys,juomattomuus,vaihteleva ulostus,nesteiden oksentelu,takajalat/takapuoli kipeä,ihottuma,kuumeilu,väsymys,silmien kieroutuminen hetkellisesti/turvotus,kuorsaus lisääntynyt paljon viimeaikoina. osaatteko antaa jotakin neuvoja?
kiittäen rakkaan koiran omistaja.
Dita86
 
Viestit: 3
Liittynyt: 27 Touko 2009 17:18

Re: Auttakaa!!

ViestiKirjoittaja tuijas » 11 Heinä 2009 16:10

Röntgenkuva ei olisi huono ajatus jatkotutkimusvaihtoehdoista. Mitä verinäytteistä on tutkittu? Vaihtoehtoja oireisiin on monia.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21

Re: Auttakaa!!

ViestiKirjoittaja Dita86 » 12 Heinä 2009 15:15

Eläinlääkäri tuijas kirjoitti:Röntgenkuva ei olisi huono ajatus jatkotutkimusvaihtoehdoista. Mitä verinäytteistä on tutkittu? Vaihtoehtoja oireisiin on monia.


löydettiin eläin lääkäri hoitamaan ja ilmeisesti kyseessä autoimmuunisairaus,kortisoni hoitoa, myöhemmin lisää verinäytteitä ja koepala saksaan tutkittavaksi.
Dita86
 
Viestit: 3
Liittynyt: 27 Touko 2009 17:18


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron