Mainoksia

Punkinpurema ja maitohampaat

Punkinpurema ja maitohampaat

ViestiKirjoittaja Lilliputti » 23 Heinä 2009 17:37

Tässä tulee kaksi eri kysymystä samassa viestissä, mutta ajattelin hoitaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Koiraa puri punkki nelisen viikkoa sitten. Punkista jäi oletettavasti koiraan kiinni osia, koska puremapaikkaan jäi punkin poiston jälkeen patti. Patti on olemassa edelleen. Se on valkoinen näppylä, joka ei muuten näytä mitenkään tulehtuneelta. Koira voi muuten normaalisti. Täytyykö patista olla huolissaan, olisiko eläinlääkärillä käynti tarpeen?

Kuusi kuukautta vanhalla pennulla pentuyläkulmuri ei ole irronnut, vaikka pysyvä hammas on kasvanut jo puoleen väliin tai hieman yli. Pysyvä hammas näyttäisi ainakin vielä kasvavan normaaliin suuntaan. Meillä on viikon päästä tulossa pentunäyttely, jonka joutuisi jättämään väliin, jos hampaan nyt poistattaa. Uskaltaakohan tuon maitohampaan poisvedättämistä odottaa vielä viikolla. Vaikea kysymys tietty, kun niitä hampaita ei tässä näe :)
Lilliputti
 
Viestit: 1
Liittynyt: 23 Heinä 2009 17:29

Re: Punkinpurema ja maitohampaat

ViestiKirjoittaja tuijas » 24 Heinä 2009 11:22

Punkin jättämästä näppylästä ei tarvitse olla huolissaan. Jos koira kuitenkin sairastuu kuumeeseen, tulee varata aika eläinlääkärille. Maitohammas voi odottaa poistamista viikolla. Toinen asia on mitä mieltä näyttelyn tuomari on kiinni jääneestä maitohampaasta. Sitä voi ehkä kommentoida joku tuomarina toimiva!
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa