Mainoksia

Koira "lamassa"

Koira "lamassa"

ViestiKirjoittaja Pommi-koira » 07 Syys 2009 15:55

6 v Pomeranian on "lamassa", aamuruokailu ja lenkki menivät ok, mutta nyt iltapäivällä ei mikään huvita, liikkuu hitaasti ja istuu (jumittaa) kun pitäisi lähteä ulos. Makailee sisällä ja menee omiin oloihinsa. Ei kelpaa syöminen eikä juo, pienen herkun voi haukata.

Mitään näkyviä ongelmia ei ole, eikä arista mitään kohtaa. Liikkuu hitaasti häntä roikkuen, ja on varsin surkean oloinen. Kuono on kostea ja kylmä. Nuoleskelee huuliaan ja nieleskelee silloin tällöin.

Varmasti vaikea vastata, mutta mistä voi olla kyse?
Pommi-koira
 
Viestit: 2
Liittynyt: 07 Syys 2009 15:46

Re: Koira "lamassa"

ViestiKirjoittaja Johannas » 08 Syys 2009 13:38

Hei,

mittaa koirasi lämpö, joskus kuumeiset koirat voivat käyttäytyä tuolla lailla. Esimerkiksi nielutulehdus voi aiheuttaa nieleskelyä ja ruokahaluttomuutta. Koira saattaa näyttää kipuakin olemalla apaattinen ja ruokahaluton, esimerksi selän kipu voi olla vaikea omistajan löytää. Mikäli vesikään ei maistu, kannattaa varata aika eläinlääkärille mahdollisimman pian, kyseessä voi olla pikaista hoitoa vaativa vaiva.
Johannas
 
Viestit: 28
Liittynyt: 31 Maalis 2009 12:24

Re: Koira "lamassa"

ViestiKirjoittaja Pommi-koira » 08 Syys 2009 19:04

Kiitos avusta! Aivan oikein, tilanne vaati hoitoa eli eläinlääkärin apua. Vaivan syyksi löytyi eläinlääkärissä punkki takapuolessa, lisäksi anaalirauhaset olivat täynnä. Kuumetta ei ollut koko aikana. Osaavan hoidon jälkeen koira tokeni välittömästi, tosin pientä apatiaa on vieläkin, ilmeisimmin hoitotoimet eivät olleet koira-herrasta kovin mukavia.
Pommi-koira
 
Viestit: 2
Liittynyt: 07 Syys 2009 15:46


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa