Mainoksia

Mahdollinen allergia.

Mahdollinen allergia.

ViestiKirjoittaja Pauliina » 03 Marras 2009 09:48

Kuinka yleistä on,että koira allergisoituu jyrsijälle?
Meillä on muutama chinchilla ja koiran ollessa niiden lähettyvillä, alkaa silmiin tulla ihan kunnon rähmää (isot klöntit ja paksua rähmää)
Nyt tosin koiralla on ihottumaakin, vaihdetiin ruoka takaisin entiseen joka ei ole oireita aiheuttanut.
ja kun ihottuma hoidettu, ja toivottavasti ei ole nyt mitään ruoka-aine allergiaakin vielä. Pitää alkaa ihmettelemään tuota reagointia jyrsijöihin.
Eläinlääkärillä on käyty eilen ja saatiin Megaderm liuosta, jotta iho paranee ja koira on kaulurin kanssa, ettei pääsee nuolemaan vatsan seutua jossa ihottumaa eniten on.
Pystyn toistaiseksi pitämään koiran ja chillat erillään (tosin remontin valmistuttua tämä ei enää onnistu), ja koiralla ei ole silmäoireita.
Pelottavaa jos koira onkin allergisoitunut toisille lemmikeilleni (silmät ei muulloin rähmi) Eilen tulin chilloja hoitamasta ja asiaa ajattelematta silitin koiraa, hetken päästä oli kauhean kokoiset rähmäköntit taas koiralla. :(

Ja kyseessä on siis saksanpaimenkoira, kohta 3v
Pauliina
 
Viestit: 1
Liittynyt: 03 Marras 2009 09:29

Re: Mahdollinen allergia.

ViestiKirjoittaja tuijas » 09 Marras 2009 08:45

Periaatteessa koira voi allergisoitua melkein mille tahansa toiselle lemmikille tai ihmiselle. Voit kysyä allergiatestauksista eläinlääkäriltäsi (verinäytteet, mahdollisesti ihokokeet) allergian varmentamiseksi.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa