Sivu 1/1

Koiran yskä ilman muita oireita

ViestiLähetetty: 17 Helmi 2010 08:52
Kirjoittaja Hipsu
Kyseessä on siis 1,5- vuotias koiramme. Yskä alkoi eilen, koira yskii kun on levossa, rasituksen määrällä ei ole vaikutusta. Oikeastaan ulkona ei yski ollenkaan, paitsi parvekkeelle istuessaan. Yskimisen lisäksi kakoo jonkun verran tyhjää.. Yskä kuulostaa samanlaiselta kuin oma yskäni silloin kun tuntuu siltä että keuhkot irtoavat.. Koira on muuten ihan normaali, syö ja juo, on pirteä ja vouhottaa entiseen tahtiin, lukuunottamatta kipeää jalkaa jonka takia on tällä hetkellä mahdollisimman paljon levossa. Nenä ei vuoda, limaa ei irtoa. Kauankohan tuota uskaltaa seurata kotona, ennen kuin lääkäriin?

Re: Koiran yskä ilman muita oireita

ViestiLähetetty: 26 Helmi 2010 11:58
Kirjoittaja greattyner
meillä alko sama tänä aamuna. kohta vuoden vanha welsh corgin ja portugalin podengon sekotus. yski ja köhi niin paljon että välillä meinas oksentaa. ulkona ei sitte taas mitään ongelmaa. tosi pirteä muuten, häntä heiluu ja sellasta. nyt meni nukkumaan eikä yski. ajattelin seurailla tän päivän, josko sillä on vaan joku karva kurkussa mikä kutittaa.

miks kaikki tämmöset sattuu AINA viikonlopulle?!
ikinä en oo varmaa eläinlääkäris käyny arkipäivänä muutaku rokottamas. aina kaikki tämmöset isommat ja akuutit sattuu viikonloppuna tai muuten vaan pyhänä et maksaa miljoonan edes soittaa.

Re: Koiran yskä ilman muita oireita

ViestiLähetetty: 16 Huhti 2010 20:58
Kirjoittaja kirsti74
Kannattaa kysellä jos ei muuta selviä olisiko keuhkoissa asti esimerkiksi matoja joita yrittää yskiä pois. Ystäväni koiralla oli ja yskä helpotti heti kun sai eläinlääkäriltä oikeat lääkkeet ja matokuurin.