Mainoksia

Märkätulehdus koiralla

Märkätulehdus koiralla

ViestiKirjoittaja Trepa » 13 Maalis 2010 17:55

Hei kaikki koiranomistajat..

Ajattelin yleisesti tiedottaa kyseisestä taudista jos koiranne on sairas eikä mitään meinaa mistään löytyä.
Meillä on serobi narttu ikää 1v 3kk. Noin 3 viikkoa sitten koiramme sairastui ja sananmukaisesti putosi jaloiltaan eikä sen jälkeen ylös noussut. Käytimme lääkärissä..verikokeet, rgt, kaikki mahdolliset tutkittiin omassa kotikaupungissa eikä mitään löytynyt. Koiramme ripuloi, oksenti, sai todella pahat ihottumat peräpäähän, ei saanut pissattua/kakattua ja aivan voimaton apaattinen riepukka.
Lopulta päädyttiin viemään koiramme jatkotutkimukseen yliopistolliseen eläinsairaalaan Helsinkiin ja siellä joutuikin teholle viikoksi. Aivan hirveät kivut koko ajan..koira huusi tuskasta. Uudelleen kaikki tutkimukset, bakteerit,loiset,neurologiset sairaudet poissuljettiin, Leishmannit siis kaikki mahdollinen tutkittiin.Mitään ei löytynyt. Lopulta otettiin magneettikuvien yhteydessä sytologiset näytteet ja biopsia-näyte kaasu/ilmakuplista joita oli löytynyt takapään lihaksiston seudulta. Sieltä biopsiassa löytyi raju märkätulehdus.
Oli helpotus, koska olimme siinä tilanteessa että jouduimme jo miettimään rakkaan perheenjäsenemme laskemista koirien taivaaseen, koska kärsimykset olivat valtavat! Samalla ajatus siitä että täysin terve koira ei voi sairastua noin vain ilman että syytä siihen ei löytyisi. Tämä kantoi eteenpäin ja taistelutahto,sekä meidän että koiramme.
Märkätulehdukseen aloitettiin antibioottikuurit ja tällä hetkellä meidän neiti on sisätautiosastolla toipumassa tästä hirveästä ajasta. Omille jaloilleen on jo noussut ja huterin askelin tepastelee eteenpäin. Kotiinpääsyä odottelemme jo ensiviikolle.
Märkätulehdus ei siis näkynyt labroissa eikä tavan röntgen-kuvissa missään vaiheessa eikä myöskään ultraäänikuvissa, ainoastaan biopsia-näyte paljasti taudin. Joten älkää antako periksi..vaan vaatikaa kaikki mahdollinen tehtäväksi ystävänne pelastamiseksi. Voimia kaikille joiden rakas nelijalkainen on kipeänä.
Trepa
 
Viestit: 2
Liittynyt: 10 Maalis 2010 18:38

Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron