Mainoksia

Mihin viittaavat?

Mihin viittaavat?

ViestiKirjoittaja V-ra » 30 Kesä 2010 22:55

Minulla on 10-vuotias novascotiannoutajanarttu, jota kaksi viikkoa sitten käytettiin eläinlääkärissä nisien tienoilla olevan ihon voimakkaan punoituksen vuoksi. Iho oli tulehtunut, ja koira sai 30 päivän lääkekuurin. Siitä on tosiaan nyt yli kolmasosa syötetty, ja parannusta ei ole tapahtunut. Iho on edelleen laikuittain punainen, miltei purppurainen. Myös koiran imusolmukkeet kaulassa ja eturaajojen lähettyvillä ovat nyt turvoksissa, ja iho on niidenkin ympäriltä muuttunut punaiseksi. Koiran hengitysteihin on myös ilmeisesti kertynyt limaa; etenkin sen haistellessa kuuluu rohinaa. Myös koiran silmät vuotavat ja niiden ympärystöt ovat normaalia punaisemmat. Mielentilaltaan koira on melko lailla normaali vilkas itsensä, vaikkakin sen ruokahalu on ollut pari päivää hieman tavallista huonompi. Se voinee kuitenkin johtua myös kuumuudesta.

Onko kenellekään tuttuja oireita? Eläinlääkärille on kyllä varattu aika, mutta jos kuitenkin kyseltäisiin.
V-ra
 
Viestit: 2
Liittynyt: 30 Kesä 2010 22:39

Re: Mihin viittaavat?

ViestiKirjoittaja V-ra » 02 Heinä 2010 16:41

Eläinlääkärillä on nyt käyty ja tuotu mukana erittäin ikäviä uutisia. Kaulan ja raajojen kaikki imusolmukkeet olivat turvoksissa, mikä viittaa 95 % varmuudella leukemiaan, sillä ei kuulemma ole olemassa mitään muuta sairautta, jossa nuo kaikki turpoaisivat. Hoitomuotoa ei siis ole, ja koiralla on elinaikaa ilmeisesti maksimissaan puoli vuotta. Todella surullista, ja kyllä sitä itkettiinkin. Pitänee kuitenkin yrittää nauttia vielä näistä viimeisistä hetkistä kaikin keinoin.
V-ra
 
Viestit: 2
Liittynyt: 30 Kesä 2010 22:39

Re: Mihin viittaavat?

ViestiKirjoittaja sophy » 07 Elo 2010 05:55

Surullista, omakin noutajani kuoli noin tuon ikäisenä syöpään. Onneksi syy selvisi. Nyt kun tieto on niin voitte paremmin harkita milloin on paras koiran päästä lepoon.
sophy
 
Viestit: 28
Liittynyt: 25 Tammi 2010 21:58


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa