Mainoksia

Henki haisee, nuolee nenäänsä ja ei syö (vaikka nälkä onkin)

Henki haisee, nuolee nenäänsä ja ei syö (vaikka nälkä onkin)

ViestiKirjoittaja Loki » 21 Loka 2010 16:59

Mikä neuvoksi kun meidän koiran hengitys haisee melkeinpä mädälle lihalle ja se nuolee ahkerasti nenäänsä, raksut eivät kelpaa ellen laita kalaa niiden sekaan. Koira juo kuitenkin nykyään.
Muuten koiruus on normaali, leikkisä pirteä itsensä.

Lääkärissä ollaan käyty juuri tuon syömättömyyden ja juomattomuuden, pahanhajuisen hengityksen, väsymyksen ja maiskuttelun/nenän nuolemisen takia, mutta mitään vikaa koirasta ei ole löytynyt. Verikokeet otettu, röntgenissä käyty. Haiman vajaatoimintaakin lääkärit epäilivät, mutta eipä ollut vikaa siinäkään.
Hampaista/suustakaan ei mitään löytynyt.

Koiran siirsin tuossa raakaruokinnalle, ihan sen takia kun ajattelin että jos se vaikka söisi, kun ei raksut kelpaa, mutta kerran viitsi kanakasvis-aterian ja yhden luuaterian syödä ja nyt katsotaan nenänvartta pitkin, että eikö parempaa ole?

Voiko koira vain olla noin nirso ja jääräpäinen että mielummin kuolee nälkään kun syö jotain?
Tekee vain pahaa seurata vierestä kun koira on ikänsä ollut huono syömään, mutta mitään vikaa siitä ei ole löytynyt. Koiruus on suunnilleen riisitautisen näköinen ja välistä sillä on ihan silmin nähden nälkä, kiertää kuppiaan kun kissa kuumaa puuroa, mutta ei voi syödä... Kehua ei saisi, mutta olen välillä niinkin tehnyt kun koira on kaarrellut kipponsa ympärillä ja erehtynyt esim. lipaisemaan ruokaansa. -> Kehujen takia koira innostuu sitten lopulta syömään ruokansa. Tämä ei tosin toimi läheskään aina. :(
Loki
 
Viestit: 2
Liittynyt: 21 Loka 2010 15:40

Re: Henki haisee, nuolee nenäänsä ja ei syö (vaikka nälkä onkin)

ViestiKirjoittaja Loki » 25 Loka 2010 14:07

Ajattelin vain ilmoitella, että koira on jo parantumaan päin. *koputtaa puuta*

Kala on ollut koiran mielestä suurinta herkkua ja eipä ollut niin kipeä, etteikö olisi voinut kala-kana-kasvisateriaa vastustaa joten kuppi tyhjeni muutamassa sekunnissa. :)

-> Perjantaista lähtien olen antanut ruoan seassa aina puolikkaan päiväannoksen lohiöljyä (koira saa ruoan 2 x pv). Tähän päivään mennessä jo hengitys miedontunut aika paljonkin, vaikkakin vielä vähän haiskahtaakin, nenän nuoleminen loppunut ja enää en pysy koiran perässä lenkeillä, kun energiaa riittää. :D
Loki
 
Viestit: 2
Liittynyt: 21 Loka 2010 15:40


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa