Mainoksia

Koira alkanut pissaamaan sisälle

Koira alkanut pissaamaan sisälle

ViestiKirjoittaja _summerwine_ » 27 Marras 2010 16:25

12-vuotias perhoskoiranarttu (ei steriloitu, 5 pentuetta nuorempana tehnyt) alkoi toissa yönä yllättäen pissaamaan sisälle. Kahdeksan tunnin aikana voi tulla kaksikin isoa lätäkköä. Ei ole tätä aikaisemmin koskaan tehnyt. Pissassa ei verta eikä vingu tai muutenkaan tunnu olevan kipeä tai vaikeuksissa. Juomisessa ei mielestäni merkittäviä muutoksia. On kyllä kylkien yläosasta lihonut ja syönyt hieman normaalia enemmän. Turkkikin nyt erityisen huono, melkein kalju, mutta muutenkin karvanvaihto meneillään ja palautuu siitä yleensä hyvin vaikka on tapana kaljuuntua vaihdon aikana tietyistä kohdissa. Koira muuten reipas ja oma itsensä. Ei kuumetta (38.1) eikä arkuutta. Mitä tässä pitäs lähteä tekemään? Päivystävä ei suostunut ottamaan vastaan.
_summerwine_
 
Viestit: 4
Liittynyt: 09 Helmi 2009 20:14

Re: Koira alkanut pissaamaan sisälle

ViestiKirjoittaja Petra » 27 Marras 2010 19:45

Varaa aika eläinlääkärille maanantaina, lisääntynyt virtsaaminen saattaa liittyä useaan sairauteen. Päivystystapaukselta ei tosiaan vielä kuulosta, mutta jos koira menee huonoon kuntoon, niin tietenkin sitten päivystävälle.
Petra
 
Viestit: 43
Liittynyt: 28 Kesä 2009 21:34

Re: Koira alkanut pissaamaan sisälle

ViestiKirjoittaja _summerwine_ » 01 Joulu 2010 16:44

Käytin koiran maanantaina eläinlääkärillä. Sanoi että ei ole pissatulehdusta eikä muutenkaan löytänyt mitään epänormaalia pissasta. Sanoi vaan että seuraillaan. Sama nyt kuitenkin jatkuu. Koira ei ole terve. Inhottavaa kun ei pysty sitä auttamaan.. Mitä seuraavaksi?
_summerwine_
 
Viestit: 4
Liittynyt: 09 Helmi 2009 20:14


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 2 vierailijaa