Sivu 1/1

Koira alkanut pissaamaan sisälle

ViestiLähetetty: 27 Marras 2010 16:25
Kirjoittaja _summerwine_
12-vuotias perhoskoiranarttu (ei steriloitu, 5 pentuetta nuorempana tehnyt) alkoi toissa yönä yllättäen pissaamaan sisälle. Kahdeksan tunnin aikana voi tulla kaksikin isoa lätäkköä. Ei ole tätä aikaisemmin koskaan tehnyt. Pissassa ei verta eikä vingu tai muutenkaan tunnu olevan kipeä tai vaikeuksissa. Juomisessa ei mielestäni merkittäviä muutoksia. On kyllä kylkien yläosasta lihonut ja syönyt hieman normaalia enemmän. Turkkikin nyt erityisen huono, melkein kalju, mutta muutenkin karvanvaihto meneillään ja palautuu siitä yleensä hyvin vaikka on tapana kaljuuntua vaihdon aikana tietyistä kohdissa. Koira muuten reipas ja oma itsensä. Ei kuumetta (38.1) eikä arkuutta. Mitä tässä pitäs lähteä tekemään? Päivystävä ei suostunut ottamaan vastaan.

Re: Koira alkanut pissaamaan sisälle

ViestiLähetetty: 27 Marras 2010 19:45
Kirjoittaja Petra
Varaa aika eläinlääkärille maanantaina, lisääntynyt virtsaaminen saattaa liittyä useaan sairauteen. Päivystystapaukselta ei tosiaan vielä kuulosta, mutta jos koira menee huonoon kuntoon, niin tietenkin sitten päivystävälle.

Re: Koira alkanut pissaamaan sisälle

ViestiLähetetty: 01 Joulu 2010 16:44
Kirjoittaja _summerwine_
Käytin koiran maanantaina eläinlääkärillä. Sanoi että ei ole pissatulehdusta eikä muutenkaan löytänyt mitään epänormaalia pissasta. Sanoi vaan että seuraillaan. Sama nyt kuitenkin jatkuu. Koira ei ole terve. Inhottavaa kun ei pysty sitä auttamaan.. Mitä seuraavaksi?