Mainoksia

Outoja oireita!?

Outoja oireita!?

ViestiKirjoittaja Anne-Mari » 27 Joulu 2010 19:37

Minulla on 6,5 -vuotias sekarotuinen koira, (chihuahua & villakoira) hänelle on tullut n. 5-7 kertaa outoja kohtauksia jonka syytä emme ole saaneet selville. Ensiksi koiralla menee jalat alta ja rupeaa tärisemään, silmät on todella suurella ja tulee yleensä minuun aivan kiinni ja yritän rauhoitella häntä, kohtaus menee yleensä n. 5 minuutissa ohi, olemme kerran sanoneet tästä eläinlääkärille mutta on käskenyt seurata tilannetta. Oireita ei ole tullut kovin usein joten ei varmaan mitään kovin vakavaa. Onko jonkun koiralla ollut samanlaisia oireita ja mikä on ollut diagnoosi?

sitten vielä yksi kysymys...
mitä pitää tehdä jos koiran keuhkot rohisee? pitääkö heti mennä lääkärille? vai meneekö ohi itsestään? on voinut mennä vettä keuhkoihin. rohisemista ei kuule koko aikaa, mutta etenkin silloin kun menee nukkumaan/lepäämään.
Anne-Mari
 
Viestit: 1
Liittynyt: 27 Joulu 2010 19:23

Re: Outoja oireita!?

ViestiKirjoittaja miitu90 » 01 Kesä 2011 18:43

onko eläinlääkäri puhunut epilepsian oireista.. ainakin minä tiedän monta koiraa joilla on epilepsia ollut ja oireet ovat olleet tärinä ja jalat on mennyt alta..vai innostuukohan koira jostain niin paljon että menee jalat alta...
miitu90
 
Viestit: 3
Liittynyt: 01 Kesä 2011 18:35


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa