Mainoksia

Takajalkojen vapina

Takajalkojen vapina

ViestiKirjoittaja orzel » 10 Kesä 2009 06:02

Mistä mahtaa johtua sellainen, kun koira istuu taikka pissii (uros 3v) takajalat vapisee? Oleme käyttäneet koiraa hierojalla joka oli sitämieltä, että tarvitsisi lihasta lisää selkään ja jalkoihin eli toisin sanoen jalat väsyy jolloin alkavat vapista. Onko näin? Tilanne, kun on sama myös aamuin ja illoin. Vapinaa ei sii juurikaan muutoin ilmene, kuin istumaan mennessä taikka seistessä vain toisell takajalalla. Lenkille lähtee mielellään eikä mielestäni muutoinkaan ole häntä itseään vaivannut. Vapinaa on nyt jatkunut 1-2 kk. Lonkat eivät hänellä koskaa hyvät ole olleet ja olemmekin ottaneet garthofen kuurin puolivuosittain. Nyt olemme antaneet clucosamiinia viikon verran ruuan seassa. Olisiko siitä apua asiaan. Tuloksia ei ainakaan silminnähden vielä ole.
orzel
 
Viestit: 2
Liittynyt: 10 Kesä 2009 05:42

Re: Takajalkojen vapina

ViestiKirjoittaja Tupsu » 11 Kesä 2009 08:34

Meillä vanhalla koiralla oli usean vuoden ajan takajalkojen vapinaa. Lääkärit sanoivat sen olevan hermoperäistä. Ei siitä ollut haittaa meille eikä koiralle. Hoitoakaan siihen kyllä löytynyt, yritin vaikka mitä hieronnasta...lisäravinteisiin.
Eli jos ei apua löydy ei siitä haittaakaan ole, ole huoleti.
Hyvää kesää teille molemmille :)

Tupsu
Tupsu
 
Viestit: 2
Liittynyt: 11 Kesä 2009 08:19

Re: Takajalkojen vapina

ViestiKirjoittaja orzel » 13 Kesä 2009 07:26

Kiitokset Tupsu, kun kerroit omista kokemuksista. Yritetään nyt liikunnalla saada lihasta lisää ja katsotaan auttaako asiaan:) Jos tuo tärinä vaivaa taikka antaa epäillä muista oireista (siis jos ilmenee) niin käännyt uudelleen lääkärin puoleen.
orzel
 
Viestit: 2
Liittynyt: 10 Kesä 2009 05:42


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa