Mainoksia

Taasko tiineenä?

Taasko tiineenä?

ViestiKirjoittaja NoitaNokinen » 24 Touko 2011 20:20

Perhana sentään..meidän katti sai pennut 9.5..nyt se mourusi edellispäivän aamuna varhain ulos..oli koko päivän poissa ja saapui kotiin arvatenkin kollin kanssa ( harvemmin ne tuo tyttökavereitaan näytille?) Onko se nyt
oikeesti totta että se voi nyt jo olla taas tiine? Entäs jos on,miten todetaan ja mitä maksaa? Tehdäänkö kissoille abortteja ja mitä se maksaa? Kuinka pian synnytyksen jälkeen narttu pitää leikata ettei se taas tule raskaaksi? Onko kissoille e-pillereitä tai jotain muuta ehkäisy keinoa ja mitä maksaa? En ole ihan varma ettenkö vielä joskus haluaisi kissallemme pentuja mutta nyt ei kyllä oikein sopisi. Katti on niin laiha edellisen raskauden ja jatkuvan imetyksen jälkeen, ettei uusi raskaus voi tehdä hyvää jälkeä..tiedä vaikka tulis vammaisia lapsia tai kissaparka kuolee mokomaan rääkkiin?
NoitaNokinen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 24 Touko 2011 20:04

Re: Taasko tiineenä?

ViestiKirjoittaja sahrami » 26 Touko 2011 07:10

Kyllähän se periatteessa voi olla tiine taas. Kissat on ilmiömäisiä siinä asiassa... Tiineyden voi todeta eläinlääkäri ultraäänitutkimuksen avulla tai sitten kun tiineys on jo pitemmällä, myös käsin tunnustelemalla. Siinä vaiheessa on kuitenkin jo myöhäistä tehdä mitään tämän kertaisille pennuille, joten kehotan olemaan yhteydessä eläinlääkäriin pikapuoliin jotta tiineys saataisiin keskeytettyä mikäli niin haluat. Hinnoista täytyy kysyä eläinlääkäriltä, ne vaihtelevat hieman riippuen eläinlääkäristä ja siitä, onko kyseessä kunnaneläinlääkäri vai yksityinen eläinlääkärivastaanotto. Kissoille on olemassa myös ehkäisyvalmiste, jota saa eläinlääkäriltä.
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40


Paluu Kissan lisääntyminen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa