Mainoksia

Sidekalvontulehdus uudestaan ja uudestaan

Sidekalvontulehdus uudestaan ja uudestaan

ViestiKirjoittaja Spitz » 07 Huhti 2012 07:11

Tervehdys! Koirani on 8-vuotias kleinspitz-narttu, jolla on aina ollut "silmäongelmia". Koiralla on ollut haavoja silmissä, kun on ulkona ollessaan satuttanut niitä aina ties mihinkin ja näistä johtuen silmätulehduksia. Tänä talvena on kuitenkin ensimmäistä kertaa koiralle tullut sidekalvontulehduksia, joissa silmän pinta on aivan hyvässä kunnossa, mutta tulehdus on ns. luomen alla.

Koiralla on ollut tulehdus marraskuussa, tammikuussa, helmikuussa ja nyt uudestaan huhtikuussa. Eläinlääkärit talvella epäilivät, että lumessa pyöriessään olisi saanut silmään bakteerin ja nyt kevään koittaessa epäillään pöllyävää katua ja katupölyä.

Minua kiinnostaisi, että onko täällä foorumilla kohtalotovereita ja mitä heidän silmätulehduksilleen on tehty? Onko olemassa esim. jotain estolääkitystä ja onko tämä auttanut?

Olen huuhdellut koirani silmiä keittosuolaliuoksella ja käyttänyt sillä keinokyyneleitä, jotta pöly yms. ei pääsisi silmiin yhtä helposti. Kaikki vinkit ja kokemukset otetaan mielellään vastaan! :)
Spitz
 
Viestit: 2
Liittynyt: 07 Huhti 2012 07:04

Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron