Mainoksia

Koira nylkyttää ja peniksessä vihreää nestettä

Koira nylkyttää ja peniksessä vihreää nestettä

ViestiKirjoittaja penssula » 12 Touko 2012 21:30

Kaverini äitillä on 1,8v ikäinen koira ja tämä on alkanut nylkyttämään ilmaa ja samaan aikaan penis tiputtaa vihreää nestettä. Koira näyttää jotenkin ahdistuneelta ja nylkytys kivuliaalta. Nylkytyskohtaus kestää 5-10min ja alkuun koira ei edes tiedosta tätä, mutta kun tämän huomaa se hakeutuu piiloon. Vihreää nestettä on peniksen päässä aina, mutta tiputtaa vain nylkyttäessä. Koiralta puuttuu toinen kives jota siis ei vieläkään ole leikattu.
Koiralla ei ole ongelmia virtsatessa tms.

Ongelma asiassa on koiran todellinen omistaja joka ei näe vaivaa vakavana ja tätä jo jatkunut pari kuukautta. Jos tähän saisin selitteen niin koiralla voisi olla mahdollisuus päästä eläinlääkäriin, muutoin omistaja ei näe sitä tarpeelliseksi.
penssula
 
Viestit: 1
Liittynyt: 12 Touko 2012 21:14

Re: Koira nylkyttää ja peniksessä vihreää nestettä

ViestiKirjoittaja kaisa » 02 Kesä 2012 11:47

Kysymys on varmasti siitä, että uros harjoittelee parittelua ja astumista nylkyttämällä. Se on myös uroksen masturbointia mahdollisesti.

Jotkut urokset masturboivat nylkyttämällä tyhjää. Uroksen penis täytyy ehdottomasti ottaa paljaaksi ja katsoa, tuleeko vihertävät tipat karvaisen esinahan alta valuen peniksen kärkeen. Eli esinahka taakse kokonaan tyvipattia myöten ja sitten peniksen varren ja kärjen puhdistus haalealla vedellä ja desinfioivalla liuoksella.

Tuleeko uroksen penis kokonaan ulos kun se nylkyttää, eli onko esinahka tarpeeksi väljä ettei sen alla pesi tulehduksia aiheuttavia pöpöjä?
kaisa
 
Viestit: 1
Liittynyt: 02 Kesä 2012 11:37


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa