Mainoksia

kissanpennun madottaminen ja rokottaminen

kissanpennun madottaminen ja rokottaminen

ViestiKirjoittaja Satu1983 » 09 Huhti 2013 15:09

Hei!

Meillä on 4kk kissanpentu jota ei ole koskaan madotettu ja eikä rokotettu. Me haluaisimme rokottaa kissamme, mutta saimme tietää että pitäisi madottaa ennen sitä. Apteekista ostimme Mirrix merkkistä matodus lääkettä ja apteekissa ei oikein tiedetty miten pitäisi edetä. Meidän kissa on sisäkissa ja tulee kulkemaan valjaissa ulkona. Ei syö kalaa. On ronkeli. Raksut menee ja latz kissanruoka.

Olisi kuulema pitänyt madottaa pentuna 2vk:n ikäisenä mutta ei edellinen omistaja tehnyt. Auttakaa meitä mitä tehdään??
Satu1983
 
Viestit: 1
Liittynyt: 09 Huhti 2013 14:49

Re: kissanpennun madottaminen ja rokottaminen

ViestiKirjoittaja sahrami » 09 Huhti 2013 15:58

Varatkaa aika rokotuksille ja madottakaa kissa 1-2 viikkoa ennen rokotusaikaa. Koska kissaanne ei ole koskaan madotettu, on hyvin mahdollista että sillä on matoja ja sen vuoksi madotuksen voi tehdä kaksi kertaa viikon välein ennen rokotuksia, jotta kaikki madot saataisiin pois.

Ulkoilevan kissa loishäädöistä ja rokotuksista kannattaa huolehtia jatkossakin. Kaikkein suositeltavinta on tutkituttaa kissan ulostenäyte eläinlääkärillä muutaman kerran vuodessa ja antaa matolääkettä vain siinä tapauksessa että matoja todetaan näytteessä. Mikäli tähän ei halua lähteä, voi kissalle antaa esim. Mirrix-matolääkettä muutaman kerran vuodessa.
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40


Paluu Kissanpennut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron