Mainoksia

Kissasta lähtee paljon karvaa

Kissasta lähtee paljon karvaa

ViestiKirjoittaja Morskuneiti » 24 Kesä 2013 11:46

Elikkäs meillä on vuoden ikäinen kissaneiti sisäkissana ollut pennusta asti, nyt vaan on karvaa ruvennut lähtemään ihan älyttömästi esim silittäessä ja muutenkin. Juuri madotettu ja muutenkin ihan normaalin oloinen ollut , ei oo mitään muutoksia käytöksessä eikä virkeydessä , leikkii ja on ihan normaali muuten. Kissa on myös aika nirso , ei syö mitään märkä ruokia ( latz, whiskas..yms.) kaikki kuivanaksut menee ja niitä se on oikeastaan vaan syönytkin . Tonnikalaakaan vedessä ei oikein syö , lihoja en oikeastaan ole kokeillut kun ei ainakaan jauheliha kelvannut. Voisko karvanlähtö johtua ruokavaliosta? Jos niin , mitä voisi keksiä että kissa saisi tarvittavia vitamiineja / ravinteita ?
Morskuneiti
 
Viestit: 1
Liittynyt: 24 Kesä 2013 11:33

Re: Kissasta lähtee paljon karvaa

ViestiKirjoittaja sahrami » 25 Kesä 2013 12:42

Hyvälaatuinen, eläinkaupasta ostettu kuivaruoka riittää kissan ravinnoksi oikein hyvin. Tällöin on kuitenkin vaarana, että kissa juo liian vähän, koska ravinto ei sisällä vettä juuri lainkaan. Kissaa voi rohkaista juomaan esimerkiksi asettamalla juoma-astioita eri puolille asuntoa. Jotkin kissat tykkäävät juoda tippuvasta hanasta.

Mikäli kissan karvapeite ei merkittävästi ohene karvanlähdön seurauksena ja karva on normaalin kiiltävä, ei liene syytä huoleen sen suhteen.
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40


Paluu Kissan terveydenhoito

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa