Mainoksia

Rottien kasvaimet

Rottien kasvaimet

ViestiKirjoittaja _summerwine_ » 27 Touko 2009 19:42

Meillä on kaksi 1,5-vuotiasta poikarottaa. Toiselle on tullut kylkeen pehmeä kolikon kokoinen pallura, jota epäilen kasvaimeksi. Jotenkin se tuntuu kuitenkin olevan kiinni vain ihossa, sillä siitä voi vaivatta pitää kiinni. Rotan kunto on muuten hyvä; syö, juo ja liikkuu normaalisti (vaikka ovatkin molemmat hieman rauhoittuneet pentuajoista).

Rahatilanne on todella huono eläinlääkärikuluja ajatellen, mutta haluaisin kuitenkin auttaa rottaa parhaani mukaan. Tietääkö joku mitä tällaisen kasvaimen poisto voisi maksaa ja kannattaako se?

Vai onko vaan parempi antaa rotan olla niin kauan kun se voi hyvin ja viedä sitten suoraan lopetettavaksi? Harmittaa vaan jos toinen on terve ja jäisi yksin eloon :(
_summerwine_
 
Viestit: 4
Liittynyt: 09 Helmi 2009 20:14

Re: Rottien kasvaimet

ViestiKirjoittaja tuijas » 31 Touko 2009 10:10

Kyseessä on luultavimmin kasvain, jotka ovat rotilla melko yleisiä. Kasvainta ei ole pakko poistaa, jos se ei vaivaa rottaa. Kuitenkin kasvaimen poisto myöhemmin voi olla hankalaa, sillä se kasvaa aina vain suuremmaksi. Hinta vaihtelee klinikoittain, mutta 60-120e voisi olla pienen kasvaimen poiston hinta.
tuijas
 
Viestit: 780
Liittynyt: 26 Helmi 2008 20:21


Paluu Kun pienlemmikki sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa