Mainoksia

koira ulostaa usein

koira ulostaa usein

ViestiKirjoittaja viherma » 16 Elo 2011 15:53

Hei. vaihdoimme koiran kuivaruokaa tuossa n. 3 vko sitten ja vaihdoimme sen pikkuhiljaa niinkun pitääkin. nyt kun uusi ruoka täysin käytössä, koira ulostaa useammin kuin edellisen ruoan kanssa (vanhankin ruoan kanssa ulosti n. 3 kertaa päivässä), uloste on papanamaista ja kiinteää, eikä sitä kerralla tule kovin paljon. käymme lenkillä n. 4 kertaa päivässä ja koira kakkii joka kerralla 1-3 kertaa. onko normaalia? koiramme on kääpiösnautseri, vaikuttaako koiran koko jotenkin ulostamisen määrään, eli siis sulaako ruoka vatsassa nopeammin? ruokaa koira saa kaksi kertaa päivässä, pussin annostelun mukaan ja lisänä joskus märkää ruokaa joukossa, mutta silloin vähennän nappuloiden määrää.
viherma
 
Viestit: 1
Liittynyt: 16 Elo 2011 15:41

Re: koira ulostaa usein

ViestiKirjoittaja Kääkkänä » 21 Elo 2011 23:25

Kuivaruuissa on eroja, jotka voi huomata vaikkapa juuri kakan määrän muuttumisena. Yleisesti ruokaa pidetään sitä laadukkaampana, mitä vähemmän ulostetta koira tuottaa. Koiran elimistöllä voi mennä myös vähän pidempään ruokaan tottuessa ja kakan määrä tasoittuu myöhemmin, tai sitten ruoka ei vain sovi koiran elimistölle yhtä hyvin kuin entinen.
Ei kuitenkaan kannata heti vaihtaa takaisin vanhaan vaan katsoa jonkin aikaa, miten uusi ruoka alkaa vaikuttamaan koiraan.
Kääkkänä
 
Viestit: 44
Liittynyt: 14 Tammi 2010 18:49


Paluu Koiran ruokinta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa