Mainoksia

koira puree

Yleinen lemmikeihin littyvä keskustelu.

koira puree

ViestiKirjoittaja susub » 03 Tammi 2010 17:55

Hei,

minulle tuli 3 viikkoa sitten 9 kk vanha sekarotuinen (labbis/karhukoira) uroskoira. Aikaisempi perhe luopui hänestä ajanpuutteen vuoksi.
Koira vaikutti aluksi todella kiltiltä vaikka joskus leikkiessään innostui vähän liikaa. Nyt parin päivän ajan koira on alkanut käyttäytyä hieman aggressiivisesti. Jos koiraa kieltää jostain niin alkaa hän ei tottele vaan saattaa alkaa repimään vaatteita ja puremaan kädestä niin että käteen jää hampaan jäljet vaikka ei ihan verille asti purekaan.

Osaisitteko sanoa mistä tämä voi johtua ja mitä asiaan olisi tehtävissä?

Alan pikku hiljaa varoa koiran kanssa olemista koska hän ei lopeta puremista vaikka osottaisi että se sattuu.
susub
 
Viestit: 1
Liittynyt: 03 Tammi 2010 17:46

Re: koira puree

ViestiKirjoittaja sophy » 27 Tammi 2010 14:17

Kannattaa ottaa yhteyttä hyvään ongelmakoirankouluttajaan.
sophy
 
Viestit: 28
Liittynyt: 25 Tammi 2010 21:58

Re: koira puree

ViestiKirjoittaja Mamma » 05 Kesä 2010 22:14

Meillä sama juttu koiran kanssa. 13kk vanha uros, jolta todella löytyy luonnetta ja omaa tahtoa. Toisaalta tuon ikäisenähän sitä kokeillaan rajoja. Meillä on tehonnut parhaiten jäähyt ja eristäminen laumasta. Eli joka kerta kun näykkiminen alkaa viedään koira jäähylle vessaan, jossa se on siihen asti kunnes rauhoittuu eli 5-10min. Vaihtoehtoisesti poistutaan itse huoneesta. Jos olet johdonmukainen ja pidät nollatoleranssia näykkimiselle niin ei mene montakaan viikkoa, että koira älyää olla näykkimättä.

Ei kannata hermostua, jos koira ensin oppii ja sitten muutamien kuukausien jälkeen aloittaa uudestaan. Meillä kävi juuri niin, että kun ehdittiin tuudittautua siihen uskoon, että näykkimisestä on päästy - herra päätti kokeilla onneaan uudestaan, jos vaikka mamma joustaisikin tässä johtajuusasiassa.
Mamma
 
Viestit: 9
Liittynyt: 19 Kesä 2009 22:48

Re: koira puree

ViestiKirjoittaja DouglasDr » 26 Marras 2014 09:21

Me kaikki suorittaa täsmälleen sama asia käyttäen pentu. 13-kuukauden ikäinen mies, joka puolestaan tosiasiallisesti luonnossa yhdessä meidän henkilökohtainen voi. Toisin ikäisenähän, joka voi olla sisällä analysoida toimenpide rajoittaa. Meillä aikaan erittäin hyvin sopii sekä kuluista ja seuraamuksista tarkasteltava etäältä teidän karjan. Mikä on, joka kerta pureskelusta pentu Hang up aloitaa viedään peseytymiselle, jonka kautta se jäähdyttää suoraan alaspäin kunnes uusi 5-10 min. Lisäksi poistua makuuhuone sinänsä. Sillä, joka on vakio ja voit myös esimerkiksi nollatoleranssi nakertelemalla siis eivät mene paljon päiviä, miten pentu älyää mahdollisesti olla auttaa mennä.
________________________________________
We are the pioneers in providing 200-120 exam toefl and pass4sure exams with 100% exam pass guarantee. Download our latest mines.edu and northwood
DouglasDr
 
Viestit: 1
Liittynyt: 26 Marras 2014 09:17


Paluu Yleinen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa