Mainoksia

Koiran syöpä

Koiran syöpä

ViestiKirjoittaja Lemmikki99 » 26 Huhti 2015 13:32

Koirallamme todettiin syöpä 1,5 kuukautta sitten. Nyt hän on tähän asti elellyt aika leikkisästikkin, välillä huonoja päiviä jolloin luulimme, että on vika päivä. 2 päivää sitten koira söi pesusienen. Päivä sen jälkeen alkoi oksentelemaan ja seassa oli pesusientä, lopulta pesusieni tuli kokonaan pois, koska kun koira on sen jälkeen oksentanut on tullut vain limaa ja vettä. Nyt ei ole halunnut syödä päivään, kaikki on tullut ulos. Mietin johtuukohan oksentelu pesusienestä vai syövästä. Ennen kuin söi pesusienen oli kyllä ruoka pysynyt sisällä. Mietin myös voisinko antaa ruokasoodaa koiralle vai onkohan se myrkyllistä?
Lemmikki99
 
Viestit: 2
Liittynyt: 26 Huhti 2015 13:22

Re: Koiran syöpä

ViestiKirjoittaja Lemmikki99 » 26 Huhti 2015 13:34

Lemmikki99 kirjoitti:Koirallamme todettiin syöpä 1,5 kuukautta sitten. Nyt hän on tähän asti elellyt aika leikkisästikkin, välillä huonoja päiviä jolloin luulimme, että on vika päivä. 2 päivää sitten koira söi pesusienen. Päivä sen jälkeen alkoi oksentelemaan ja seassa oli pesusientä, lopulta pesusieni tuli kokonaan pois, koska kun koira on sen jälkeen oksentanut on tullut vain limaa ja vettä. Nyt ei ole halunnut syödä päivään, kaikki on tullut ulos. Mietin johtuukohan oksentelu pesusienestä vai syövästä. Ennen kuin söi pesusienen oli kyllä ruoka pysynyt sisällä. Mietin myös voisinko antaa ruokasoodaa koiralle vai onkohan se myrkyllistä?

Ja mitä siis voisin yrittää syöttää koiralle?
Lemmikki99
 
Viestit: 2
Liittynyt: 26 Huhti 2015 13:22

Re: Koiran syöpä

ViestiKirjoittaja sahrami » 04 Touko 2015 16:05

Voi olla että tämä viesti tulee liian myöhään, mutta toivottavasti olette vieneet koiran eläinlääkäriin. Se, että pesusienen paloja ei enää tule oksennuksen mukana, ei tarkoita etteikö niitä voisi olla jumissa jossakin kohdassa suolistossa. oksentelun jatkuminen voi viitata joko siihen, tai se voi johtua syövästä. Myös syövästä johtuvaan oksenteluun ja syömättömyyteen pitäisi hakea apua eläinlääkäristä, ei ole tarkoitus että koira viettää elämänsä viimeiset hetket kärsien.
sahrami
 
Viestit: 291
Liittynyt: 16 Joulu 2009 16:40


Paluu Kun koira sairastaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron